Back to top

PIMEC demana la suspensió en el pagament d'impostos

Segons la patronal, aquesta mesura permetria generar a Catalunya més de 700 milions d’euros mensuals de liquiditat immediata només en el sector de comerç, turisme i restauració.
autònoms

El sector del comerç, el turisme i la restauració demana de forma unitària, urgent i imminent la suspensió en el pagament d’impostos, sobretot, pel que fa a l’IVA, IRPH i les quotes a la Seguretat Social.

Ho fan a través de les patronals de PIMEC Comerç i Foment Comerç, juntament amb el suport de 21 entitats relacionades amb un dels sectors que s’ha vist més perjudicat per la crisi del coronavirus.

Un reclam unitari, en què es demana suspendre, durant els pròxims tres mesos, la presentació de les declaracions i autoliquidacions tributàries, que la mesura s’apliqui sense interessos i que aquestes quantitats suspeses es puguin fraccionar, posteriorment, en el seu pagament. 

"Encara que diguin que estan arribant ajudes, nosaltres no les estem veient"

En aquest sentit, el president de PIMEC Baix Camp, José María Caballero, s'ha mostrat molt crític amb la gestió econòmica del govern espanyol. Assegura que, una vegada més, els autònoms són els grans oblidats i que del conjunt de mesures que s'han promès encara no se n'ha vist cap.

L'activitat de les pimes catalanes cau en un 75%

Segons asseguren alguns economistes, l'activitat de les pimes catalanes ha caigut en un 75%, el suposarà una pèrdua de més 46.000 milions d'euros en només quatre setmanes.

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades