Back to top

'Pint of science' divulga la ciència a través dels bars

El Festival Internacional de divulgació científica Pint of Science aterra per primer cop a Reus. Una trentena d'investigadors aproparan la ciència a la ciutadania del 20 al 22 de maig. La peculiaritat del festival és que les xerrades es faran en diferents bars de la ciutat.
Pint of science

L'Espai Prioral, el Cafè Teatre Bartrina i The Green Dog són els tres bars seleccionats per acollir les xerrades del Festival Internacional Pint of Science. Una trentena d'investigadors faran xerrades divulgatives sobre temes científics en aquests bars del 20 al 22 de maig amb l'objectiu d'apropar la ciència a la ciutadania en un ambient relaxat i distès. Aquest és el primer cop que el festival arriba a la capital del Baix Camp.

El festival es celebra simultàniament en 24 països del món. Concretament, Espanya compta amb 73 ciutats sumades a la iniciativa, entre elles Reus i Tarragona. Durant aquests tres dies, les dues ciutats acolliran més de 60 xerrades que disposaran de traducció simultània en llenguatge dels signes. A més, els ponents tindran l'oportunitat de formar-se en divulgació científica.

Les xerrades tractaran temàtiques diverses com el càncer, les fake news sobre l'alimentació o els orígens de la humanitat. Una oportunitat pels més curiosos d'aprendre i establir un diàleg amb els investigadors.

Paraules clau: