Back to top

Pintura irreverent amb We Art i la seva mostra "Street Parts"

La Sala Santa Llúcia acull fins al proper 20 de juny l'exposició "Street Parts" del grup We Art, un projecte on 5 artistes volen transmetre emocions i preocupacions que es poden trobar al carrer. A través de diverses tècniques de pintura, les obres també mesclen diferents estils. La iniciativa també vol recaptar fons per a l'Hospital Cínic de Barcelona amb la venta dels quadres.
EXPOSICIÓ We Art a la Sala Santa Llúcia de Reus

Crítica social de temes ben diversos com pot ser el medi ambient, les drogues o els presos polítics. Això és el que volen transmetre aquestes obres vistes des d'una perspectiva urbana, a través de les emocions i el sofriment que es pot trobar al carrerWe Art és una iniciativa que mescla diverses tècniques plàstiques com l'ús de l'esprai, la pintura acrílica o el collage. Aquesta és la primera exposició d'aquest grup artístic format per 5 membres endinsats en diversos camps de les arts plàstiques. Els artistes sovint treballen en una mateixa obra, fet pel qual les creacions es fusionen entre l'impressionisme, el pop art o la performance.

El projecte a més a més, té un caire benèfic. L'objectiu de la iniciativa és recaptar fons per als malalts del crohn de l'Hospital Clínic de Barcelona, una aportació que volen aconseguir a través de la venta de les obres exposades.

L'exposició es pot visitar a la Sala Santa Llúcia fins el proper 20 de juny.