Back to top

El pistoler de Tarragona demana l'eutanàsia

L'home que va disparar contra els seus companys de feina en una oficina de la plaça del Prim de Tarragona assegura tenir dolor neuropàtic i ha demanat iniciar el procés per a una mort digna.

El vigilant de Securitas que el passat mes de desembre va irrompre a l'oficina de l'empresa a Tarragona i va disparar contra els seus excompanys ha demanat l'eutanàsia. Segons ha avançat la Cadena SER, l'home té una lesió medul·lar com a conseqüència dels trets que va rebre per part de la policia durant l'operació per neutralitzar-lo i detenir-lo. De fet, els metges que l'atenen, a l'Hospital penitenciari de Terrassa,  han acceptat iniciar el procés. 

Segons explica l'emissora de ràdio, l'home té dolor neuropàtic, després que els agents del GEI, el grup especial d'intervenció dels Mossos d'Esquadra, li disparessin diversos trets quan ell es va atrinxerar en una masia a Riudoms des d'on disparava els policies. A l'home se'l va disparar a les extremitats i, de fet, se li va haver d'amputar una cama

Sempre segons la Cadena SER, l'equip mèdic de l'Hospital penitenciari de Terrassa ha consensuat pertinentment amb els equips i departaments involucrats iniciar el procés d'eutanàsia. Les famílies de les víctimes del pistoler volen que s'aturi aquest procés de mort digna. 

Jornada de pànic

L'home va entrar el 14 de desembre a la seu de Securitas a la Plaça del Prim de Tarragona i allà va disparar amb una arma de foc contra els seus excompanys de feina. Després va fugir obligant els Mossos d'Esquadra a activar el dispositiu gàbia arreu del territori. Finalment, un agent de la policia catalana el va identificar i també va ser tirotejat per l'home, que es va acabar amagant en una masia de Riudoms on va poder ser neutralitzar després d'un seguit de tirotejos. 

Paraules clau:

Notícies relacionades