Back to top

El pla d'asfaltat de Reus arrenca el 17 de març

Les obres es realitzaran a set trams de la ciutat i finalitzaran el 31 de març. L'execució dels treballs suposen una inversió de 300.000 euros.

L’Ajuntament de Reus inicia aquesta setmana les obres de desplegament del pla director d’asfaltat. Aquestes suposen una inversió de 334.000 euros i afecten a 7 trams del municipi.

Les obres corresponen a les dues primeres anualitats del pla director. Els treballs s’executaran entre els 8:00 i les 20:00h i comportaran afectacions a la mobilitat, que seran degudament informats i senyalitzats pel servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana.

La planificació inicial de les obres que es desenvoluparan al llarg del mes de març és la següent:

  • 17 i 18 de març: Plaça de la Llibertat, alls carrils nord, entre l’avinguda del Pintor Tapiró i el carrer Ample, i fins a la rotonda de la plaça del Pintor Fortuny.
  • 22 de març: Tram del carrer de l’Amargura, la plaça del Pintor Fortuny i tram de l’avinguda de Prat de la Riba.
  • 23 i 24 de març: Passeig Sunyer, als carrils de baixada, entre la plaça de Joan Rebull i l’avinguda de Prat de la Riba.
  • 24 de març: Carrer de Sant Celestí, entre el carrer Ample i el carrer de Pròsper de Bofarull.
  • 28 i 29 de març: Carrer de Misericòrdia, al tram entre la plaça d’Hèrcules i el raval de Martí Folguera.
  • 29 de març: Rotonda de l’avinguda de Pere el Cerimoniós i l’avinguda de la Salle.
  • 30 i 31 de març: Raval de Robuster. El primer dia entre el raval de Martí Folguera i el carrer de Batan; i el segon la continuació fins al raval de Sant Pere.

En paral·lel, l’Ajuntament avança en els projectes i la licitació de les obres de les dues següents anualitats, amb un pressupost previst de 400.000 euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades