Back to top

El Pla Local de Famílies de Reus ja està en marxa

Suposa el primer pla d'ajut d'aquestes característiques a la ciutat i es pretén complir fins a 24 accions per ajudar a les famílies que ho vulguin

El pla d'ajut, que es va aprovar a la darrera sessió plenària de l'Ajuntament, vol acompanyar i orientar a aquelles famílies que tinguin nenes i nens en període de criança. La proposta neix en un primer moment gràcies al SOAF (Servei d'Orientació i Acompanyament de les Famílies) a l'espai Mas Pintat. En un moment en què les estructures familiars estan canviant, des del Consistori han entès que era necessària una plataforma on les famílies poguessin trobar suport i orientació. 

El Consistori té present realitzar fins a 24 accions, de les quals destaquen la creació d'una comunitat de pares, crear un punt d'assessorament familiar itinerant o organitzar tallers d'habilitats emocionals. 

La ciutadania, clau per elaborar el Pla 

Per poder esbrinar quines eren les necessitats de les famílies de la ciutat, es va realitzar un procés participatiu en el qual van col·laborar 420 persones mitjançant enquestes, i unes altres 34 en tallers. Per a més informació, poden visitar la web de Mas Pintat.

Paraules clau:

Notícies relacionades