Back to top

Plantar-li cara a la pobresa en temps de Covid

Des de l'arribada de la pandèmia, la demanda que ha registrat el Banc d'Aliments del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre ha augmentat en un 40%. Una xifra que confirma que l'edició d'enguany del Gran Recapte és, segurament, la més necessària.

Aquest dilluns, 16 de novembre, el Banc d'Aliments va donar el tret de sortida a la seva campanya solidària per excel·lència: el Gran Recapte. Des de llavors, centenars de persones ja han aportat el seu granet de sorra amb diverses donacions econòmiques, ja sigui als supermercats, com a través de la pàgina web del gran recapte o bé a través de Bizum amb el CODI 33596.

La demanda d'aliments ha augmentat en un 40% arran de la Covid-19

El programa La Comarcal d'aquesta casa ha volgut conèixer de primera mà tot l'engranatge que s'amaga al darrere del Gran Recapte d'enguany. Un reportatge, en què es donen a conèixer dades com que el 20% del total de tones que recull el Banc d'Aliments s'obtenen del Gran Recapte o que s'ajuda a un total de 35.000 persones del conjunt de la demarcació de Tarragona.

Unes dades que amb l'arribada de la pandèmia han anat augmentant. Per aquest motiu, l'edició d'enguany és, segurament, la més necessària.

Tanmateix, Canal Reus ha parlat amb tres usuaris de l'entitat social Càritas Parroquial Puríssima Sang. Tres exemples que fiquen cara i veu a la situació econòmica tan complicada que viuen, dia a dia, milers de persones del nostre entorn.

Recupera el reportatge del Gran Recapte 2020

Paraules clau:

Notícies relacionades