Back to top

Platges amb banyistes, però sense aglomeracions

Primer cap de setmana que s'ha permès el bany i prendre el sol a les platges. Les platges han rebut banyistes i moltes persones amb ganes de gaudir de la costa, però el temps ha acompanyat a mitges.
platja de cambrils

Estem a l'inici de la temporada de platges, i malgrat l'aixecament de restriccions a causa de la COVID-19, durant el cap de setmana l'afluència de banyistes ha estat moderada i ha permès mantenir les distàncies de seguretat.

Les persones que han anat a la platja han coincidit en què no hi veuen risc de contagi del coronavirus, i afirmen que ja tenien ganes d'anar-hi. Tot i així, es preveu que més endavant, sobretot de cara al juliol, es puguin produir aglomeracions. Davant d'aquest escenari, n'hi ha que afirmen que, si ho veuen ple, canviaran de platja o faran una altra cosa, mentre que d'altres creuen que en ple estiu la pandèmia a casa nostra ja estarà molt controlada, i que per tant, no els fa por que s'aglutini gent. 

A Cambrils, de moment, les instal·lacions de dutxes a peu de sorra es mantenen tancades.

Entre els que han anat a la platja, n'hi ha que han gaudit del primer bany de la temporada, mentre que d'altres han prioritzat jugar a la sorra o prendre el sol. Tot i així, el temps no ha estat del tot assolellat.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades