Back to top

Platges plenes el primer cap de setmana d'estiu

La recuperació de les temperatures atrau molts banyistes a la Costa Daurada. Malgrat la pluja de dissabte a la tarda, durant el cap de setmana les platges de Cambrils han ofert imatges similars a les dels estius de prepandèmia.

Primer cap de setmana d'estiu en què, després de les fresques i atípiques revetlles i Diada de Sant Joan, les temperatures s'han recuperat. Aquest increment de la calor, sobretot a les hores centrals del dia, s'ha traduït en un major nombre de banyistes a les platges. Sobretot el cap de setmana. Malgrat tot, just acabem d'entrar a l'estiu, i això es nota en què, mentre el cap de setmana les platges estan força plenes, entre setmana es redueix considerablement el nombre de banyistes.  

Visitants de proximitat i nacionals

En relació amb anys anteriors, però, hi ha una diferència destacada, entre els banyistes pràcticament cap turista estranger, la majoria dels visitants són de proximitat o d'origen nacional. I és que amb la situació actual, encara amb l'amenaça de la covid-19, es preveu que més enllà del turista francès, l'arribada d'estrangers a la Costa Daurada sigui limitada. De moment, la percepció dels banyistes és d'haver recuperat el volum de gent a les platges, això sí, tot i les ganes de banyar-se, molts consideren que l'aigua del mar encara és força freda.

Entrevista a Xavier Guardià, portaveu de la FEHT

Paraules clau:

Notícies relacionades