Back to top

De ple a la nova normalitat amb algunes limitacions

Primer cap de setmana amb la cultura, la restauració i els equipaments esportius a l'aire lliure sense límit d'aforament.

Restauració i cultura al 100% d'aforament

Desapareix el límit de persones per taula, les distàncies mínimes i la limitació d'aforament a bars i restaurants. Unes mesures molt esperades pel sector de la restauració que ha permès tornar a veure sales plenes i taules amb molts comensals. Tot i així, entre els professionals hi ha opinions contradictòries sobre si aquesta flexibilització arriba tard o bé és el moment adequat per aixecar les restriccions.

dins d'un bar mesures procicat'21

També la cultura s'ha obert al 100% d'aforament, una mesura que ha arribat molt justa de temps perquè quedés reflectida a l'activitat cultural d'aquest cap de setmana. Tot i així, satisfacció, en general, d'usuaris i clients que veuen amb bons ulls que les sales de teatre o els restaurants es puguin tornar a omplir en la seva totalitat.

Fortuny força ple en pandèmia

Es flexibilitzen les mesures en altres sectors

Equipaments esportius a l'aire lliure, universitats, i fires o mercats ambulants són altres sectors on, a partir d'aquest divendres, ja s'han pogut tornar a omplir al 100% d'aforament. A l'altra cara de la moneda hi ha l'oci nocturn, que continua tenint l'aforament limitat al 70%, i els equipaments esportius tancats, que permeten un aforament del 80%.

Paraules clau:

Notícies relacionades