Back to top

El ple de Reus aprova els pressupostos del 2020

El ple de Reus ha aprovat, a primera hora de la tarda, els pressupostos i les ordenances del 2020. Ha estat possible gràcies al pacte de govern de Junts per Reus, ERC i Ara Reus. L'oposició s'hi ha oposat en bloc. Tot plegat, suposarà un augment de gairebé el 10% pel que fa a les taxes municipals.
El ple de Reus aprova els pressupostos del 2020

El plenari ha comptat amb les crítiques de l'oposició. La CUP i el PSC han inserit en la desconeixença del Pla d'Acció Municipal (PAM), el qual no s'ha pogut presentar per llei electoral. La portaveu cupaire, Marta Llorens, ha demanat que Carles Pellicer presenti el seu pla de govern, ja que consideren que només ho hauria fet ERC i Ara Reus. Per la seva banda, el líder socialista, Andreu Martín, ha lamentat que 's'estan vulnerant els nostres drets com a regidors ja que estem votant uns pressupostos sense saber en què aniran a parar les inversions'. Ciutadans, per la seva banda, ha criticat l'augment de les taxes municipals.

La sessió plenària d'aquest divendres també ha donat llum verda a la desvinculació definitiva del Grup Sagessa amb GECOHSA, empresa que gestionava l'Hospital de Mora d'Ebre. El plenari s'allargarà també a la tarda.

Paraules clau: