Back to top

El Ploms es planteja una remodelació de més d'1 milió d'euros

La delicada situació econòmica del club requereix una inversió milionària que suposaria un nou endeutament. Aquest se suma al deute històric que acumula l'entitat, de més de 2 milions d'euros. La junta directiva proposa un rentat de cara per incrementar la massa social.
Club Natacio Reus Ploms

El Club Natació Reus Ploms es troba en una situació complicada a nivell econòmic. Les tensions de tresoreria, l'endarreriment en alguns dels pagaments i la situació malmesa de les seves instal·lacions en són bona mostra.

Una inversió d'1,2 milions

Ara, la junta directiva planteja una inversió d'1,2 milions d'euros per intentar reflotar l'entitat. Un projecte que aquest dijous s'ha explicat a la Comissió de Garanties Estatutàries i, que el pròxim dia 20 de març, es proposarà a l'Assemblea de Socis. 

Amb aquesta inversió el club vol remodelar els vestuaris, la façana de la piscina de Marià Fortuny, les calderes i part de la instal·lació elèctrica, entre d'altres. Un projecte que servirà per condicionar aquells equipaments més deteriorats pel pas del temps, després que, des del mateix club, s'admeti que no s'han fet els arranjaments necessaris durant els darrers trenta anys.

La delicada situació econòmica:com s'hi ha arribat? T'ho expliquem aquí

Crítiques dels usuaris

cn ploms
Imatge reusploms.cat

De fet, socis del Ploms consultats per Canal Reus, asseguren que més d'un dia "ens hem de dutxar amb aigua freda, perquè no funcionen les calderes correctament". Fins i tot algunes seccions han hagut de buscar una altra pista on entrenar perquè els llums tampoc funcionaven. La pista d'atletisme també està alguns vespres a fosques. A tot plegat, cal sumar-hi els problemes que es van registrar l'any passat amb la caldera de la piscina que, entre altres derivades, va fer tancar l'equipament a diverses escoles que l'utilitzaven en el marc del programa 'Cap nen sense saber nedar'. La fugida de l'equip de waterpolo, també n'és una conseqüència.

Objectiu: arribar als 3.000 socis

A hores d'ara el club compta amb 2.500 socis, segons fonts de la junta directiva. La possibilitat de realitzar aquesta inversió consideren que permetria netejar la cara del club i fidelitzar alguns dels usuaris que, avui dia, són molt més volàtils del que es voldria. 

Per fer front als pagaments que comporta el deute milionari del club (de prop de 2 milions d'euros), i també per fer viable la nova inversió, caldria com a mínim sumar 500 socis més. A l'espera de la remodelació, l'entitat realitza aquests dies una promoció per incrementar la seva massa social. 

Si el dia 20 de març l'Assemblea de Socis aprova el projecte que planteja la directiva, aquesta començarà a buscar maneres de finançar una nova despesa que, encara que sembli contraproduent, consideren indispensable per garantir el futur del Ploms. 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades