Back to top

El Ploms-Salle Reus A acaba la primera volta sense triomf

Els del Baix Camp no han aconseguit cap victòria dels 4 partits disputats en la primera volta de la Copa Catalunya, excepcionalment aquesta temporada anomenada Campeonato de España de Primera División

En una Copa Catalunya Masculina reformulada, la màxima categoria del Ploms té quatre rivals: Basket Almeda, Sant Boi, CBT i Pallejà. Durant aquesta primera volta, els del Baix Camp no n'han aconseguit superar cap. Víctor Menéndez, jugador de l'equip, considera que són un conjunt molt jove i han d'aprofitar aquesta temporada excepcional -i sense el risc de descens- per consolidar-se i aprofitar les energies renovades de l'equip a fi d'agafar experiència en la categoria.

Des de principi de temporada, en general, el Ploms aconsegueix mantenir les distàncies en el marcador durant els dos primers quarts i és a la segona meitat de la cita quan el partit es comença a trencar. En un partit a casa contra l'Almeda, que ara és líder provisional del grup, el comptador dels visitants es va enfilar fins a les tres xifres (73-100). Menéndez i la resta de la plantilla fan autocrítica jornada rere jornada: "Hem d'aconseguir trobar l'equilibri entre jugar amb molt de ritme i defensar millor".

Millor pronòstic per les noies

En la mateixa lliga, la categoria femenina del Ploms ha guanyat dos dels quatres partits: van ser els primers duels contra Premià i Tordera i ara per ara són segones de grup. Aquest dissabte però, el conjunt reusenc va perdre contra l'Hospitalet per una diferència de nou punts. 

A partir de la setmana que ve, les dues màximes categories del Ploms-Salle Reus encetaran la segona volta del campionat, que enguany durarà només 10 jornades.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades