Back to top

El Ploms té un preacord per vendre o cedir un 10% del club

Isidre Guinjoan, president del CN Reus Ploms, ha anunciat a Canal Reus que el club té un preacord amb un inversor per vendre o cedir una part de l'entitat.

La viabilitat del Ploms passa per la venda o cessió d'un 10% de les seves instal·lacions. Isidre Guinjoan, president del club, ha assegurat al Cercle Central que l'entitat té un preacord amb una empresa, un preacord que es convertirà en contracte sempre que el projecte s'aprovi definitivament. 

Per poder vendre o cedir un percentatge del patrimoni és necessari que hi hagi una aprovació urbanística. L'Ajuntament de Reus ja ho ha fet, i a hores d'ara, la Comissió Territorial d'Urbanisme del Camp de Tarragona és qui decidirà si el projecte tira endavant o no. Des de l'entitat centenària consideren que la remodelació del club és l'única solució possible per tirar endavant el Ploms

Què s'hi construirà?

El Pla d'Urbanisme permet que en aquest espai s'hi construeixi qualsevol equipament que entri dins de la llei, com per exemple una residència. Precisament, Guinjoan va explicar que el club es quedaria una part de terreny on "nosaltres mateixos com a club podríem construir una resistència d'esportistes vinculada a tecnificacions o qualsevol altra cosa".

Amb la venda o cessió del 10% del club, l'entitat eixugaria el deute i podria remodelar les seves instal·lacions.

Paraules clau:

Notícies relacionades