Back to top

"Poboleda Vins" torna després de dos anys

Dissabte Sant és sinònim de "Poboleda Vins", una mostra de vins on es poden tastar els vins de la DOQ Priorat que es produeixen als cellers d'aquesta població del Priorat.

Setze cellers de Poboleda han mostrat els seus vins als més de 300 visitants que s'han acostat a la població del Priorat, amb motiu de l'onzena edició de la "Poboleda Vins". Es tracta d'un esdeveniment en format local, però que atrau visitants de molts llocs, en part, pel fet que cau en dates festives. A més, no és només una manera de donar a conèixer els vins de la zona, sinó també d'impulsar l'enoturisme i promocionar el territori. 

Els cellers veuen, en aquesta mostra, l'oportunitat de donar a tastar els seus vins a un públic molt ampli que, segons afirmen, cada cop hi entén més i valora més l'esforç que hi ha darrere cada ampolla.

Tret de sortida als tasts de vins del Priorat

"Poboleda Vins" es considera la primera mostra de la temporada oberta al públic de la DOQ Priorat, ja que té lloc durant la Setmana Santa, en concret el Dissabte Sant. És el primer d'un seguit de tastos que s'organitzen a la comarca durant la primavera i l'estiu, sovint coincidint amb les festes majors dels pobles. La propera fira d'aquestes característiques serà la més multitudinària del Priorat, la que té lloc a Falset i que reuneix gran quantitat de cellers i productors. Aquesta se celebrarà entre els dies 29 d'abril i 1 de maig.

Paraules clau:

Notícies relacionades