Back to top

Pocs alumnes en una tornada a l'escola atípica

Les escoles i institus de la regió sanitària del Camp de Tarragona ja han pogut tornar a obrir les seves aules amb un seguit de restriccions.
Primera alumna tornant a l'escola Alberich i Casas

L'Iván ha tornat aquest matí a l'escola després de 3 mesos a casa. Allí s'ha trobat amb una altra alumna de P-5 amb qui passaria una jornada escolar ben diferent de la que estan acostumats.

7 professionals per a 3 alumnes

Mitja classe per un i mitja per l'altre, material individualitzat i un lavabo per cadascú. Unes restriccions que l'escola Alberich i Casas de Reus ha implementat per garantir la seguretat dels nens i nenes i del seu professorat. El seu director, en Francesc Xavier Torrell, explica que el centre disposa en aquest primer dia de 7 professionals per als 3 alumnes previstos al matí.

Aula de l'escola Alberich i Casas

El curs segueix telemàticament

La reobertura només permet a les escoles acollir alumnes d'Educació Infantil els pares dels quals no puguin acollir-se al teletreball.  Els centres però també permetran fer classes presencials en grups reduits als alumnes que finalitzen etapa amb l'objectiu de rebre suport docent. Les escoles i instituts donaran aquest servei fins al 19 de juny, moment en què també finalitzarà el curs telemàticament. Les opinions respecte a la reobertura són ben diverses.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades