Back to top

Pocs canvis als pobles petits i mitjans del Baix Camp

Tot i que la tendència ha estat d'una lleu baixada de Junts per Catalunya, el partit que sostenta la majoria a la comarca.
baixcamp

Més enllà de Reus i Cambrils, cal destacar l'increment del PSC a Mont-roig del Camp, on ha passat de 4 a 7 regidors i dóna més força al fins ara alcalde Fran Morancho, però tot i així li falten 2 regidors per la majoria absoluta, o sigui que haurà de pactar si vol un govern més estable. Si ens fixem en Vandellòs i l'Hospitalet, veiem que el PSC manté els 6 regidors del passat mandat i es queda a un de la majoria absoluta.

En els pobles on la força més votada el 2015 va ser Junts per Catalunya, han perdut el lideratge a municipis com Riudecanyes, on els ha superat ERC, o La Selva del Camp, on Junts s'ha quedat amb 4 regidors, igual que el PSC. Junts per Catalunya manté l'alcaldia a municipis com Riudoms, Les Borges del Camp o Prades.

ERC es manté com a força majoritària a pobles com Almoster, l'Arbolí o Vilaplana, i a més de guanyar Riudecanyes ha aconseguit majoria absoluta a Botarell, passat de 3 a 7 regidors.

Resultats a Mont-Roig

montroig

Paraules clau:

Notícies relacionades