Back to top

Pocs usuaris al transport públic, poques mascaretes

Amb la voluntat de facilitar les mesures de protecció, aquest matí Creu Roja ha participat en el repartiment de mascaretes quirúrgiques entre els usuaris del transport públic. Una iniciativa que s'ha dut a terme en estacions de tren i autobusos a mig gas.
mascaretes

Després de Dilluns de Pasqua, jornada festiva a Catalunya, alguns treballadors han hagut de tornar als seus llocs de feina.

Per garantir les mesures de protecció necessàries, des de primera hora d'aquest dimarts diversos voluntaris de Creu Roja i Protecció Civil s'han encarregat de repartir mascaretes quirúrgiques entre els pocs usuaris que avui anaven a buscar el tren o l'autobús per anar a treballar. Una jornada tranquil·la en què a Reus, s'han repartit una seixantena de mascaretes. 

Cambrils

A Cambrils, situació idèntica. Els voluntaris s'han posat a treballar a quarts de nou del matí, i al primer tren de les 08.32h, només hi ha pujat un passatger qui ha requerit una mascareta de les 2.000 que s'havien preparat. D'altra banda, el servei ferroviari s'ha vist afectat considerablement arran de l'estat d'alarma, i algunes de les línies s'han modificat per evitar aglomeracions. Tot plegat, ha fet que de moment, hagin estat poques les persones que hagin necessitat les mascaretes per anar a la feina.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades