Back to top

On es podrà celebrar el Carnaval al Baix Camp?

Quins pobles celebraran rues? Quins posposen el Carnaval? On s'ha suspès? T'ho expliquem

Almoster

Almoster celebrarà el carnaval del 24 de febrer al 2 de març i el dissabte es recupera la gran rua de Carnaval per a totes les edats.

Més informació


Les Borges del Camp

L'Ajuntament de les Borges del Camp ha decidit tirar endavant el Carnaval perquè consideren que la situació pandèmica ho permet. Així doncs, el dia 5 de març el municipi s'omplirà de confeti i de festa. 

Més informació


Cambrils

El municipi de Cambrils celebrarà el carnaval d'aquest 2022, tot i això, la Nit d’Artistes de Cambrils (NAC), les colles i l'ajuntament han decidit ajornar els actes al mes de març. Així doncs, el municipi s'omplirà de festa i de confeti del 18 al 23 de març. 

Més informació


Montbrió

L'Ajuntament ha anunciat que Montbrió no es quedarà sense carnaval i ja ha donat tota la informació sobre com apuntar-se si es vol participar. Quan es tanquin les inscripcions, el consistori ampliarà tota la informació sobre com serà la celebració. 

Més informació


Mont-roig del Camp 

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha decidit recuperar la celebració del Carnaval als carrers, després de l’aixecament de les mesures restrictives de la Covid. En aquest sentit, totes les parts han consensuat tornar a programar els actes més populars, si bé aquests es realitzaran amb algunes modificacions. 

Més informació


Prades

La vila vermella s'omplirà de festa, disfresses i confeti el cap de setmana del 24 al 27 de febrer. 

Més informació


Reus

La capital del Baix Camp ha adaptat el programa d'actes del Carnaval d'aquest 2022. Tot i que actes més multitudinaris com la rua, el ball de Mascarots o l'expoprofit no se celebraran, sí que manté diversos actes, com el Cantaval, la solemne professó o la crema del Rei Carnestoltes. 

Més informació


Riudecanyes

L'Ajuntament ha anunciat que Riudecanyes celebrarà el Carnaval el 6 de març a la tarda amb la rua pels carrers i places del poble, però encara queden alguns detalls a concretar. 

Més informació


Riudecols 

El municipi de Riudecols celebrarà carnaval el dissabte 5 de març. Ho farà amb una rua, un sopar i festa posterior. 

Més informació


Riudoms

Riudoms recupera el carnaval amb diversos actes que es concentraran el dia 25. 

Més informació


Vandellòs i Hospitalet de l'Infant 

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant recuperarà enguany la celebració del Carnaval, gràcies a la millora de la situació epidemiològica de la COVID-19. No obstant això, ho farà amb un programa d’actes més reduït i adaptat a les circumstàncies actuals.

Més informació


Si detectes alguna dada incorrecta o tens informació del teu poble que no surt al mapa ens pots enviar un mail a informatius@canalreustv.cat

Paraules clau:

Notícies relacionades