Back to top

Poesia i música per homenatjar Gabriel Ferrater

L’Associació de Veïns Reus Nord ha celebrat aquest dissabte una nova edició dels homenatges a poetes. Aquest cop, de la mà de l'intèrpret Jordi Salvadó i de la música de Maria Jacobs.

Un poeta relacionat amb la ciutat, un rapsode i música. Aquesta és la combinació que l’Associació de Veïns Reus Nord ofereix el tercer dissabte de cada mes. Una activitat que se celebra a la plaça del Víctor, al voltant de l’hora del vermut, per tal de complir amb el seu objectiu de difondre i impulsar la cultura des del barri.

En aquest cas, i aprofitant la celebració del centenari del seu naixement, el protagonista era el poeta reusenc Gabriel Ferrater. Els seus poemes van ser recitats per Jordi Salvadó, acompanyat pel piano de Maria Jacobs, en un format que els va permetre descobrir noves facetes de cara al públic.

Homenatge Gabriel Ferrater Veïns Reus Nord

En altres edicions han apostat per poetes com Xavier Amorós o Miquel Escudero. I, tot i que els poemes no han estat pensats per ser musicats, amb l’ajuda d’una melodia creixen en intensitat. Es tracta d’un projecte al qual volen donar continuïtat, primer esgotant els poetes relacionats amb Reus, per poder tractar, més endavant, d’altres destacats a nivell català.

Paraules clau:

Notícies relacionades