Back to top

El polilleuger del Joan Rebull estarà llest el primer semestre del 2021

Durant la primera meitat del 2021 s'ha de posar en funcionament el polilleuger del Joan Rebull. Les obres, que s'han allargat per culpa de la COVID-19, ja es troben en el tram final.

El polilleuger del Joan Rebull es posarà en funcionament durant el primer semestre del 2021, segons Reus Esport i Lleure. Les obres a l'equipament vinculat a l'escola es troben immerses en la fase d'acabats interiors i instal·lacions, per tant, en la recta final dels treballs. L'aturada del sector de la construcció, a conseqüència de la pandèmia, han endarrerit les obres.A partir del gener del 2021 s'obrirà la convocatòria per a la petició d'usos de la instal·lació situada a l'Avinguda Onze de Setembre.

joan rebull

Reus Esport i Lleure va adjudicar a Construccions Jaén Vallés SL el contracte per a la construcció de l'equipament per un import d'1,2 milions d'euros. El polilluger tindrà una superfície de més de 2.500 metres quadrats, amb una pista poliesportiva de 22x44 metres, apta per tota pràctica esportiva de sala, inclosos el patinatge i l'hoquei patins.

Paraules clau:

Notícies relacionades