Back to top

El polilleuger de l'escola Joan Rebull ja té aixecada tota l'estructura metàl·lica

Amb la parada del sector de la construcció, han obligat a reprogramat la finalització de l'obra per finals de 2020.
joan rebull

Les obres de construcció del polilleuger vinculat a l'escola Joan Rebull han enllestit la instal·lació de l'estructura metàl·lica, amb el muntatge dels 12 pòrtics que configuren la nau de l'equipament esportiu.

La col·locació dels pòrtics, fabricats a taller, ha requerit un transport especial i la participació de dos grues per executar l'operació de descar rega i muntatge.

joan rebull

Amb la parada del sector de la construcció durant les primeres setmanes de l'estat d'alarma,sumar a les afectacions climatològiques dels darrers mesos, han obligat a reprogramat la finalització de l'obra per finals de 2020.

joan rebull

L'Ajuntament de Reus, a través de l'empresa municipal Reus Esport i Lleure, també ha previst amb l'empresa constructora un calendari modificat per tal de desenvolupar els treballs de connexió del polilleuger i l'escola Joan Rebull durant el període de vacances, i evitar les afectacions que les obres puguin causar a l'activitat del centre escolar.

obres

Reus Esport i Lleure SA va adjudicar a Construccions Jaén Vallés SL el contracte per a la construcció de l’equipament per un import de 1.210.321,99 euros. Aquest equipament tindrà una superfície de 2.565 metres quadrats amb una pista poliesportiva de 22x44 metres, que també serà apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l'hoquei patins.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades