Back to top

El pont mòbil de Tarragona s'obre al públic 20 anys després

Amb motiu del seu 150è aniversari, i sota el nom 'Espais Portuaris per Descobrir', el Port de Tarragona oferirà un seguit de visites guiades en espais que fins ara han estat tancats al públic.
Pont mòbil del Port de Tarragona

FOTOGRAFIA: Port de Tarragona

El 29 de novembre del 1999 es ficava en funcionament, per primera vegada, el pont mòbil del Port de Tarragona. Una infraestructura de 187 metres de longitud que suposaria un abans i un després, sobretot, per als veïns de barri del Serrallo.

I és que amb aquest nou equipament portuari, els camions i vehicles pesants que fins llavors passaven per l'interior de la ciutat, ara ho farien per fora, millorant així, la qualitat de vida dels barris més pròxims al Port.

El Port de Tarragona celebra 150 anys

Un dels espais més desconeguts del Port de Tarragona que ara, 20 anys després, s'obrirà per primera vegada al públic, gràcies a la iniciativa 'Espais Portuaris per Descobrir'. Un conjunt de visites guiades que s'emmarquen dins dels actes previstos per celebrar el 150è aniversari del Port de Tarragona.

Visites al pont mòbil els diumenges 1 i 29 de març

Les visites guiades al pont mòbil es durant a terme els diumenges 1 i 29 de març, sent necessària la prèvia inscripció a l'adreça  arxiu@porttarragona.cat

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades