Back to top

Pop amb moniato i oli d’alls i gingebre | Recepta

Vols aprendre a cuinar un pop amb moniato i oli d’alls i gingebre? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a fer un pop amb moniato i oli d’alls i gingebre, amb el xef Xavier Martí, del Restaurant El Círcol de Reus.

INGREDIENTS

  • 1 pota de pop
  • Oli
  • Pebre vermell
  • Sal volcànica
  • Gingebre
  • Moniato
  • Tomàquets xerri
  • Llorer
  • Caiena
  • Alls

ELABORACIÓ

 

  1. Netegeu i bulliu el pop i després marqueu-lo amb un raig d’oli a la paella.
  2. Feu un oli infusionant una mica de gingebre, tomàquets xerris, alls i caiena.
  3. Feu els moniatos al forn amb una mica de sal i oli.
  4. Emplateu el pop marcat a la paella, amb una mica de pebre vermell i els xerris i les caienes de l’oli.
  5. Acompanyeu-lo amb el moniato amb oli i sal.

MARIDATGE 

Us recomanem que acompanyeu aquest plat amb un Solimar Blanc de De Muller, amb DO Tarragona. 


Consulta totes les receptes de la Gastromòbil AQUÍ

Paraules clau:

Notícies relacionades