10:44 - 9 març 2023
Gastromobil
Pop amb moniato i oli d’alls i gingebre | Recepta
Vols aprendre a cuinar un pop amb moniato i oli d’alls i gingebre? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus
Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a fer un pop amb moniato i oli d’alls i gingebre, amb el xef Xavier Martí, del Restaurant El Círcol de Reus.
INGREDIENTS
- 1 pota de pop
- Oli
- Pebre vermell
- Sal volcànica
- Gingebre
- Moniato
- Tomàquets xerri
- Llorer
- Caiena
- Alls
ELABORACIÓ
- Netegeu i bulliu el pop i després marqueu-lo amb un raig d’oli a la paella.
- Feu un oli infusionant una mica de gingebre, tomàquets xerris, alls i caiena.
- Feu els moniatos al forn amb una mica de sal i oli.
- Emplateu el pop marcat a la paella, amb una mica de pebre vermell i els xerris i les caienes de l’oli.
- Acompanyeu-lo amb el moniato amb oli i sal.
MARIDATGE
Us recomanem que acompanyeu aquest plat amb un Solimar Blanc de De Muller, amb DO Tarragona.