Back to top

Pop a la planxa amb ou, parmentier de patata i caviar | Recepta

Vols aprendre a cuinar un pop a la planxa amb ou, parmentier de patata i caviar? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a cuinar un pop a la planxa amb ou, parmentier de patata i caviar, amb el xef Alan Sosoya, del restaurant Club Nàutic Cambrils.

INGREDIENTS

  • 1 pota de pop bullida
  • 1 ou
  • Patata
  • Mantega
  • Sal
  • Caviar

ELABORACIÓ

  1. Feu el parmentier de patata bullint la patata amb aigua i sal. Tritureu-la amb una mica de mantega
  2. Marqueu la pota de pop a la planxa. 
  3. Feu l’ou escaldat, coent l’ou en una cassola amb aigua bullent.
  4. Emplateu fent una base de parmentier de patata, amb la pota de pop a sobre. En un costat poseu-hi l’ou escaldat amb una mica de caviar.

Consulta totes les receptes de la Gastromòbil AQUÍ

Paraules clau:

Notícies relacionades