Back to top

El Port de Cambrils es converteix en una gran perruqueria amb el 'Deixa't prendre el pèl'

Més de 50 professionals de la barberia i la perruqueria tallaran i pentinaran el cabell aquest diumenge amb un únic objectiu: recaptar diners pel càncer i les malalties neurodegeneratives infantils

Aquest pròxim diumenge, 18 de setembre, de 10 h a 14 h, el Port de Cambrils es convertirà amb una gran perruqueria amb la sisena edició de "Deixa't Prendre el Pèl". Més de 50 professionals de la barberia i la perruqueria tallaran i pentinaran el cabell amb un únic objectiu: recaptar diners pel càncer i les malalties neurodegeneratives infantils. La iniciativa solidària, que arriba enguany a la seva sisena edició, ha recaptat a Cambrils en les cinc edicions anteriors prop de 100 MIL EUROS que s’han destinat a projectes relacionats amb el càncer infantil.

Enguany els fons recaptats aniran adreçats a la construcció de la nova àrea d’hospitalització d’oncologia i hematologia pediàtrica de l’Hospital de la Vall d’Hebrón de Barcelona.

Deixa't prendre el pèl

 
En aquesta ocasió, també hi haurà serveis de perruqueria canina per posar guap@ la teva mascota, el Club de Rem Cambrils realitzarà passejades en barca pel Port de Cambrils, hi haurà tastets de Crossfit a càrrec de Tiburon Crossfit i els Timbalers de la Farnaca faran una actuació en directe. Per controlar la demanda, es recomana als assistents que demanin cita prèvia per fer aquestes activitats a través del web de deixa't prendre el pèl.

Paraules clau:

Notícies relacionades