Back to top

El Port de Tarragona impulsa 'Les setmanes de l'aigua'

Sota el nom "L'aigua del futur" el programa inclou jornades tècniques, debats, exposicions i propostes educatives i artístiques adreçades a tots els públics per sensibilitzar i conscienciar sobre l'emergència climàtica.

El Port de Tarragona celebrarà, de l'11 d'abril al 5 de maig, la primera edició de les Setmanes de l'Aigua, anomenada "L'Aigua del Futur". Es tracta d'una iniciativa que reunirà especialistes per poder tractar totes les temàtiques que giren entorn de la gestió sostenible dels recursos hídrics. A més a més, vol sensibilitzar i conscienciar sobre els canvis futurs que la societat haurà d'adoptar davant l'emergència climàtica actual.

Aquesta iniciativa començarà el dia 11 d'abril amb la inauguració de l'exposició de fotoperiodisme sobre diferents temàtiques internacionals relacionades amb l'aigua. L'acte central seran unes Jornades tècniques que es duran a terme els dies 25 i 26 d'abril i on es parlarà entre altres coses de la disponibilitat d'aigua, la gestió del territori i les solucions per fer front a l'escassetat d'aquest recurs hídric, així com bones pràctiques.

També estan previstos quatre debats, que es duran a terme els divendres i que giraran entorn les gestions que es duen a terme als rius de la demarcació, i una trobada entre experts i alumnes d'institut per abordar aquesta problemàtica.

Amb tot, també jugarà un paper important la dansa, l'art com a part de consciència d'aquest element vital i que tindrà presència en bona part de les activitats.

Paraules clau:

Notícies relacionades