Back to top

El Port de Tarragona no atura la seva activitat

No obstant això, i pel que fa a la temporada de creuers, aquesta es manté suspesa.
Moll Balears del Port de Tarragona

El Port de Tarragona va tancar l'any 2019 amb unes xifres de rècord. En total, es van ingressar 57,65 milions d'euros. Uns bons resultats que segons va assegurar el president de l'ens portuari, Josep Maria Cruset, eren el resultat de l'assoliment de 3 objectiu: un port amb tràfics consolidats, econòmicament sòlid i preparat per a la pròxima dècada.

De fet, el 2020 havia de ser, justament, un any de transició i eren molts els projectes que s'havien de portar a terme al llarg d'aquests 12 mesos. El que es desconeixia llavors és que l'inici d'aquesta nova dècada es podria veure afectat per una pandèmia. De moment, però, i malgrat que el ritme no és tan frenètic, l'activitat al Port de Tarragona continua amb certa normalitat i ja s'han mogut més de dos milions de tones de mercaderies.

La temporada de creuers, suspesa

El 2019 també va ser un any històric pel que fa al projecte de creuers. Una temporada que de moment i pel que fa a aquest 2020 està suspesa.

Comencen les obres del Moll de Balears

En aquest sentit, i justament enmig de la crisi provocada per la Covid-19, s'han iniciat una de les obres més importants del Port de Tarragona per aquest 2020: les del Moll de Balears.

Una nova terminal de creuers que tindrà una superfície de 40 hectàrees i que permetrà doblar el nombre de creuers que podran atracar simultàniament al port i que es preveu que finalitzin a mitjans del 2021.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades