Back to top

Port Tarragona obté els millors resultats de l'última dècada

En total, s'han ingressat 57,65 milions d'euros. El tràfic de productes a granel i de vehicles, així com la consolidació del projecte de creuers també han obtingut xifres de rècord.
Josep Maria Cruset al Port Tarragona

FOTOGRAFIA: Port Tarragona

El Port de Tarragona tanca l'exercici econòmic del 2019 amb unes xifres de rècord. De fet, i segons assegura el president de l'ens portuari, Josep Maria Cruset, s'han obtingut els millors resultats econòmics de l'última dècada.

Si parlem d'ingressos, el Port tanca l'any amb un total de 57,65 milions d'euros, sent el millor resultat de la seva història. Uns bons resultats que es traslladen al conjunt d'activitats que es desenvolupen a les instal·lacions portuàries.

Una inversió d'11,3 milions d'euros 

Un 2019 en què el Port de Tarragona ha invertit un total d'11,3 milions d'euros i que segons Cruset permetran preparar el Port per a la pròxima dècada. Una inversió que permetrà que entre aquest 2020 i part de 2021 projectes com la Terminal Intermodal de Guadalajara o la construcció del Moll de Balears vegin la llum.

Un total de 33,33 milions de tones

El Port de Tarragona ha tancat l'any superant les 33 tones de mercaderies. Destaquen els resultats d'un dels sectors més importants de l'ens portuari: el tràfic de productes a granel, el qual també han obtingut resultats històrics amb un total de 21,3 milions de tones.

Paraules clau:

Notícies relacionades