Back to top

El port de Tarragona rep el creuer més gran amb prop de 5.000 persones a bord

El creuer Bellissima, de la navilliera MSC, fa la primera de les 8 escales previstes a Tarragona per aquesta temporada. És el més gran que ha rebut la ciutat i té capacitat per a més de 5.500 persones

Diumenge de molta activitat turística al port de Tarragona, i és que hi ha fet escala el creuer Bellissima de la naviliera MSC amb prop de 5.000 turistes. És la primera de les 8 parades que hi ha de fer durant la temporada d'estiu, i com mana la tradició el capità del vaixell i representants de l'Autoritat Portuària han fet intercanvi de plaques commemoratives, o cerimònia de mètopes.

El creuer va sortir de València abans de fer escala a Tarragona, i després de Tarragona pararà a Gènova, Livorno i Nàpols. L'embarcació tornarà a atracar al moll de Balears (Tarragona) els diumenges 31 de juliol, 21 d'agost, 4 i 25 de setembre, i el 9, 16 i 23 d'octubre.

El "Bellissima", creuer de luxe

El vaixell té 315 metres d'eslora, i una capacitat de més de 5.500 passatgers. En plena ocupació hi ha uns 1.900 tripulants. Consta de 17 pisos, 2.600 cabines, 2 piscines, 1 spà, 2 teatres, 1 cinema, restaurants, bars, botigues, zona infantil, casino, discoteca, espai de realitat virtual... 

I com a característiques destacades té una escales amb brillants, les "escales svaroski", i un passadís amb coberta de leds.

Paraules clau:

Notícies relacionades