Back to top

Portes obertes al Mas Miró per celebrar el 5è aniversari

Activitats lúdiques i culturals i un dinar popular han configurat els actes principals de celebració dels 5 anys d'obertura del Mas Miró com a museu

Conèixer aspectes de la vida quotidiana de Joan Miró a través de les dones que conversaven als rentadors ara fa uns 100 anys, o passejar-se per la casa i el taller que Miró tenia a Mont-roig mentre als jardins s'hi fa un concert de música. Aquestes són algunes de les activitats que han pogut fer les persones que aquest dissabte han visitat el Mas Miró. L'espai, convertit fa 5 anys en museu, ha celebrat l'aniversari amb una jornada de portes obertes i nombroses activitats lúdiques i culturals.
El projecte ha anat de menys a més i ha aconseguit diversos reconeixements, com la nominació a Millor Museu Europeu de l'Any pel Consell Europeu l'any 2022

Vuit mil visitants anuals

Pel que fa als visitants, s'han recuperat les xifres de prepandèmia i se situen entorn els vuit mil anuals, dels quals, més del 60% són de proximitat. La jornada commemorativa ha atret moltes persones interessades a conèixer de més a prop la vida del pintor. 

Reptes de futur

El projecte, tot i que s'ha anat consolidant, encara està en creixement. I entre les actuacions previstes pels pròxims anys hi ha la recuperació de la casa dels masovers, que no serà visitable, però ha de servir per donar un nou impuls al projecte i oferir més serveis als visitants.

Paraules clau:

Notícies relacionades