Back to top

On pots aparcar gratis a Reus?

Consulta algunes de les zones on poder deixar el cotxe de manera gratuïta a la ciutat de Reus

Reus compta amb diverses zones habilitades on poder deixar el cotxe de manera gratuïta. T'expliquem algunes d'aquestes zones i on estan situades.  

Solar del Pi del Burgar

Aquest solar compta amb 200 places d’aparcament gratuït. Està situat entre l’avinguda Marià Fortuny i el carrer del Camí de Valls, als Jardins de Reus.

aparcament pi del burgar aparcar pàrquing zona blanca

Solar de l'avinguda Països Catalans

A la intersecció entre l'avinguda dels Països Catalans, el carrer del Doctor Ferran, carrer del Romaní i el de l'Argentera hi trobem un solar habilitat per l'ajuntament per poder aparcar-hi amb una capacitat de fins a 275 vehicles. 

Solar avinguda països catalans aparcar aparcament cotxes

Solar de Sor Lluïsa Estivill 

El maig d'aquest 2021, l'ajuntament de Reus va finalitzar les tasques de millora del pàrquing del carrer de Sor Lluïsa Estivill. Aquest espai compta amb 50 places d'aparcament gratuïtes. A l'altre costat, hi trobem un petit pàrquing amb 21 places al carrer de Falset. 

aparcament Sor Lluïsa Estivill pàrquing zona blanca

Barri Gaudí

Al barri Gaudí, concretament al carrer Badalona, hi trobem un solar habilitat per deixar-hi el cotxe de manera gratuïta que compta amb un total de 140 places. 

aparcament gratuït carrer badalona zona blanca pàrquing

Barri Sol i Vista

El barri de Sol i Vista compta amb un total de 66 places gratuïtes per aparcar. D'una banda, al raval de Sol i Vista hi trobem 24 places i de l'altra, al carrer Roger de Llúria hi ha un petit pàrquing asfaltat que compta amb 42 places. 

pàrquing roger de llúria

Passeig Sunyer, passeig Mata i l'estació de tren

Des de la plaça de les Oques fins a l'estació de la Renfe, al passeig Sunyer hi ha zona blanca on poder deixar el cotxe, tant de baixada com de pujada. D'altra banda, el passeig Mata també està ple de places per aparcar de manera gratuïta, igual que a l'estació de tren de Renfe. 

També en aquella zona, hi trobem diversos carrers secundaris plens de zona blanca, com per exemple, el carrer Pròsper de Bofarull, el de Francesc Bartrina o el de la Verge Maria. 

aparcar gratis a reus

Sense moure'ns gaire de la zona, el barri dels Poetes també hi trobem moltes zones blanques en diversos carrers com a l'avinguda dels Jocs Olímpics, el carrer de Zorrilla, el d'Àngel Guimerà, el carrer Campoamor o el de Jacint Verdaguer. 

Als voltants del Parc de Sant Jordi 

També al nord de Reus, es pot aparcar el cotxe gratuïtament a la zona del Reus Deportiu i de la Fira Centre Comercial, concretament, entre el carrer Gaudí i l'avinguda Onze de Setembre. A més, els carrers de davant de la Fira com el de l'Antic pas del Ferrocarril o el de Ceferí Olivé també disposen de zona blanca. 

aparcament gratuït avinguda sant jordi

Riera Miró

D'altra banda, trobem diverses places de zona blanca al llarg de la Riera Miró, que creua bona part de la ciutat, des de l'avinguda Sant Jordi fins a la plaça Antoni Villarroel. A més, alguns carrers perpendiculars a la Riera Miró també compten amb aparcament gratuït, com el carrer Muralla, el carrer de Roig, de l'Aigua Nova o el Camí de Tarragona. 

riera miró

Als voltants de l'avinguda de Pere el Cerimoniós 

Més al sud de la ciutat, a bona part de l'avinguda de Pere el Cerimoniós hi ha diverses places gratuïtes. Concretament, la zona blanca la trobem des de la intersecció entre l'avinguda Jaume I i l'avinguda de Pere el Cerimoniós fins a l'avinguda de Sant Bernat Calbó, on també hi ha lloc.

aparcar gratis

D'altra banda, en alguns carrers adjacents també podem deixar-hi el cotxe sense haver de pagar, per exemple, al carrer de Ramon J. Sender, el de l'escultor Rocamora, a l'avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer, el carrer de Costa Brava o el de Miami.  

En aquesta zona, també hi trobem lloc a l'avinguda de Salou i a l'avinguda del President Macià.  

Pare Manyanet i passeig Misericòrdia

Per una banda, la plaça de l'Antic Velòdrom disposa d'un petit descampat asfaltat amb capacitat per a 68 vehicles. Just al costat, al carrer de Rigoberta Menchú també hi trobem molts espais, així com al carrer del Pare Manyanet i tots els perpendiculars. També en aquesta zona trobem lloc al passeig de Misericòrdia. 

pare manyanet plaça del velòdrom

Paraules clau:

Notícies relacionades