Back to top

El PP de Reus exigeix la retirada de la pancarta penjada al balcó del consistori

Domènech exposa que "arriba la Festa Major de la nostra ciutat i aquesta pancarta no representa a la majoria dels veïns de Reus".
Sebastià Domènech del PP
Imatge de PP Reus 

El Grup Municipal del PP de Reus exigeix a l'alcalde del municipi, Carles Pellicer, la retirada de la pancarta penjada al balcó de l'edifici consistorial, assegurant que "divideix la ciutat en dos".

El portaveu popular Sebastià Domènech declara que "la Festa Major de Sant Pere es de tots i tots hi hem de participar" i afirma que "defensem una festa inclusiva i participativa exaltant els valors tradicionals de la Festa Gran de Reus".

En aquesta línia, Domènech assegura que "l'Alcalde vol excloure a la majoria dels veïns de la ciutat un cop més" i li exigeix que "governi per tots i despolititzi la nostra festa Major".

El portaveu del Grup Municipal dels populars li ha demanat a l'Alcalde la seva retirada. En cas de no fer-ho, afirma que els regidors del PP de Reus "ens reservem les accions de protesta que en cada moment creiem oportunes".

Tanmateix, els populars demanen a tots els reusencs que "la ciutat es vesteixi amb les banderes oficials i no pas d´altres que busquen la confrontació i la divisió dels veïns de Reus".

Paraules clau:

Notícies relacionades