Back to top

Prades es bolca per tornar a la normalitat després dels aiguats

Prades és una de les viles que van quedar més afectades pels aiguats de fa dues setmanes. El pont vell va ser una de les zones on el temporal va ser més dur. Aquest cap de setmana, diversos particulars, entitats i administracions s'han posat mans a l'obra per reparar els danys ocasionats.
Prades

Després de la tempesta, diuen que ve la calma. Però abans de la calma, hi ha molta feina a fer per recuperar-se. A Prades ho saben prou bé, ja que aquest cap de setmana, un centenar de persones s'han organitzat per posar-se mans a l'obra amb la voluntat de posar solució als danys materials ocasionats pels aiguats de fa dues setmanes. Per organitzar-se de forma eficient, es van reunir el consell d'entitats des d'on s'han creat una sèrie de grups de voluntaris.

De fet, en aquesta causa no només s'hi han mobilitzat veïns del municipi, sinó també d'altres d'ocasionals, qui no han dubtat en anar fins la vila vermella per donar un cop de mà en el que faci falta. 

prades

Les tasques que duen a terme aquests voluntaris són diverses, tal com expliquen des del consistori. Lídia Bargas, alcaldessa de Prades, apunta que els grups s'han organitzat en funció de la dificultat i la disponibilitat de cada persona. 

Segons càlculs dels implicats, la feina de recuperació podria allargar-se fins a vint dies.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades