Back to top

Prades es queda sense sal

Després de la gran nevada d'aquest cap de setmana, els recursos municipals s'han bolcat aquest dilluns en evitar glaç a les carreteres. El municipi demana sal perquè pràcticament no els en queda.

Prades és un municipi acostumat a les nevades. De fet, cada any, pràcticament, s'enfarina quan arriba el fred. Ara bé, el que ha passat aquest cap de setmana ha estat excepcional, i així ho destaca l'alcaldessa del municipi, Lídia Bargas, que assegura que els gruixos acumulats han superat les expectatives. 

I després de la nevada, amb el fred d'aquest dilluns, arriba el gel i el glaç. Les imatges idíl·liques dels paisatges absolutament blancs s'han hagut de compartir amb els riscos que generen les baixes temperatures i el terreny absolutament colrat per la neu. D'aquí que de sal, el gran aliat en aquests casos, ja en quedi ben poca a les reserves municipals. 

prades neu2

Assistència als xalets aïllats

Segons explica Bargas, en una entrevista a Canal Reus, "els esforços aquests dies s'han concentrat en donar cobertura a les necessitats d'aquelles persones que viuen en masies o xalets aïllats". Bàsicament famílies a les quals se'ls ha trucat per veure si tenien algun tipus d'urgència. 

Entrevista

Parlem amb l'alcaldessa de Prades, Lídia Bargas, sobre la situació en la que es troba el municipi. 

Paraules clau:

Notícies relacionades