Back to top

Prat implica Pellicer en l'entramat de Traiber

L'empresa de pròtesis mèdiques hauria finançat, segons l'exdirector general d'Innova, part de la campanya electoral que va donar la primera alcaldia a Carles Pellicer.
Imatges d'arxiu de Josep Prat i Carles Pellicer

Josep Prat afirma que l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, va ser present en una reunió per afavorir Traiber juntament amb Teresa Gomis segons el sumari del cas al qual ha tingut accés l'Agència EFE. Segons l'exdirector general d'Innova, l'empresa de pròtesis mèdiques hauria fet donacions a Convergència i Unió durant les eleccions municipals de l'any 2011, les primeres que van dur Pellicer a l'alcaldia. Segons Prat, la reunió havia de servir perquè es reprenguessin els contractes amb Traiber, aturats aquell mateix any.

Cal recordar que Traiber va ser subministradora de Sagessa fins l'any 2011, quan el cap de traumatologia de l'Hospital de Sant Joan va deixar-hi de confiar per manca de qualitat. Es tracta d'unes pròtesis que van ser retirades del mercat per ser defectuoses i que conformen la peça 4 del cas Innova per la qual ja es va detenir l'aleshores primera tinent d'alcalde, Teresa Gomis i investigar el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza. Pellicer ha convocat una roda de premsa a les 12 del matí referent a aquesta qüestió, fins llavors, el PDeCat de Reus ha emès un comunicat en què nega que Traiber o el seu gerent, Lluís Márquez, financessin aquella campanya electoral.

Paraules clau: