Back to top

El premi Dow, un reconeixement al talent humà

Enguany el guardonat ha estat Vitor Seorra per la seva versatilitat i esforç per aportar innovacions a l'empresa.

Valorar els mèrits acadèmics i humans, atraure talent jove, però també conèixer i desenvolupar els projectes dels estudiants del màster d'enginyeria química de la URV. Aquests són els objectius del premi Dow que enguany arriba a la seva 43a edició. El premi posa en pràctica competències i valors com la iniciativa, la versatilitat, el lideratge, la responsabilitat, la comunicació i el treball en equip. L'esforç i la constància es veuen recompensats amb una posició laboral com a enginyer de millores en la planta de Dow Tarragona i el guanyador d'aquesta edició ha estat Vitor Seorra Andolfatto llicenciat en Enginyeria química.

premi dow

El passat mes de juny el guanyador es va incorporar a la planta de millores a la planta d'octè de la companyia esperant poder impactar en l'àmbit professional, però també social i poder tornar la confiança que tant la companyia com la URV li ha dipositat aportant innovacions tecnològiques en els processos de Dow

El premi Dow és fruit de la col·laboració entre Dow i Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química de la URV per promoure el talent dels estudiants del territori i premiar els seus projectes. Un matrimoni fidel entre la companyia i la universitat que permet aplicar els coneixements adquirits en una empresa referent en el sector de la indústria química. 

Ignasi Cañagueral, el president del complex químic reconeix la importància d'aquest premi que permet conèixer nous talents que han de trobar la solució als reptes de futur de la química. 

Paraules clau:

Notícies relacionades