Back to top

Preocupació dels veïns del Carme per la degradació del barri

Les cases buides i en mal estat, l'ocupació il•legal i la inseguretat ciutadana fa que el veïnal vulgui que s'executi El Pla Urbanístic per tal que hi hagi millores al barri. Tot plegat ho han portat a debat aquest dijous en assemblea veïnal.
Preocupació dels veïns del Carme per la degradació del barri

Ja fa un temps que els veïns del Barri del Carme es queixen de diverses problemàtiques que pateix la zona. L'associació veïnal ha realitzat un cens de les cases que hi ha sense habitar, algunes d'elles en molt mal estat. El llistat arriba gairebé a la cinquantena d'immobles i dos d'ells ja han patit esfondraments parcials. És per això que els veïns reclamen a l'Ajuntament que es reprengui el Pla Urbanístic del barri, per tal de fer millores a la zona.

Josep Machado, president Associació de Veïns l'Harmonia del Barri del Carme, explica que "Algú ha de prendre mesures i és l'Ajuntament qui ho ha de fer. Nosaltres el que volem és que s'arregli el barri d'una vegada, Ja n'hi ha prou d'excuses, el Carme és el centre i no podem permetre que estigui d'aquesta manera".

Un altre tema que preocupa als veïns del barri del Carme és l'ocupació il·legal que pateixen alguns immobles de la zona, on expliquen que en moltes d'aquestes cases hi ha tràfic de drogues. Per altra banda també els preocupa la inseguretat ciutadana que pateix el barri, on sovint es produeixen baralles en alguns carrers de la zona. Segons els veïns, el Pla Urbanístic faria una neteja de cara al barri i moltes d'aquestes problemàtiques desapareixerien.

Machado ha afegit "El que s'ha de fer és començar a fer el Pla d'Obres. Hi ha hagut una deixadesa per part dels ajuntaments, i segueix havent-la".

L'Associació de Veïns del barri es reunirà pròximament amb alguns grups municipals del consistori i amb l'equip de Govern per entregar un dossier amb la cinquantena d'immobles en mal estat que l'entitat té detectats.

Paraules clau:

Notícies relacionades