Back to top

Preparades més de 180 propostes als Centres Cívics

El programa de la Xarxa de Centres Cívics de Reus acull, enguany, més de 180 propostes de cursos, tallers i activitats diverses per a tot aquell que vulgui gaudir d'una estona de lleure i aprenentatge en un entorn social i cultural que els permeti aprendre i saber més sobre la ciutat on viuen.
Motserrat Flores presentant el programa

La programació de tardor - hivern de la Xarxa de Centres Cívics ja està a punt, i ve carregada d'una gran varietat d'ofertes d'activitats, cursos i tallers diferents per tot aquell que hi estigui interessat. Aquest nou catàleg compta amb 184 propostes actualitzades o innovadores orientades a potenciar les relacions amb l'entorn i la ciutadania dels usuaris.

La capacitat de la programació és variada: en el cas dels cursos i tallers, s'ofereixen 135 opcions d' inscripció prèvia fins a exhaurir les 2.000 places disponibles. En canvi, les activitats funcionen amb un format diferent al dels cursos i tallers, ja que no es necessita inscripció prèvia i la seva durada és d'un únic dia. Les places oferides, en aquest cas, es redueixen a la meitat.

La novetat d'enguany és el cicle "Tocats pel vent!", un programa que busca donar a conèixer l'entorn més proper de cada equipament a partir d'activitats relacionades amb l'entorn de cada un.