Back to top

Presenten l'exposició "La història de l'esport a Reus en imatges"

Es podrà visitar al Castell del Cambrer fins al pròxim 1 de juliol, de dilluns a divendres (17:00 h a 20:30 h) i els dissabtes al matí (10:30 h a 13:30 h).

Sis plafons que expliquen des dels orígens de l'esport a Reus fins a la Guerra Civil, l'època de la postguerra fins a la dècada dels 70 i des d'aquell moment fins a l'actualitat. A més a més, també hi ha un protagonisme especial per l'Olimpíada Escolar, els Special Olympics i els esportistes reusencs o formats a la ciutat que han competit en uns jocs. Tot plegat, en una exposició visual i amena, dissenyada per OVNI comunicació visual.

L'exposició que té l'exdirector de Reus Esport i Lleure Jordi Bros com a comissari, qui ha disposat de la col·laboració de l'historiador Joan Navais i dels periodistes Raúl Rodríguez i Francesc Joan. A més a més, els dilluns 12 i 19 (a les 19:00 h) es faran dues taules rodones complementàries a l'exposició al mateix Castell del Cambrer. La primera serà "dels inicis de l'esport modern al franquisme, el fet social de l'esport" i "l'esport avui, la dimensió social".

Recupera l'entrevista

Precisament, Jordi Bros va passar pel Cercle Central d'aquesta casa el passat dilluns, on va parlar de l'exposició.

Paraules clau:

Notícies relacionades