Back to top

Presenten el llibre de Josep Rull al Círcol

L'acte ha tingut lloc aquest dimecres. L'exconseller, actualment a la presó, és l'autor del llibre '1 d'octubre i 2 poemes'.

Prologat per l'escriptor i periodista també terrassenc Vicenç Villatoro, el llibre testimonia en primera persona el pas de Rull davant la justícia espanyola i també per la presó, on encara està reclòs.

1 dia d'octubre i 2 poemes’ es un llibre profundament humà i seré escrit en unes condicions de gran intensitat emocional i política de l'autor. En ell Josep Rull hi desgrana les hores, les experiències, les reflexions, les amistats, les decepcions, les esperances i, sobretot, les seves profundes conviccions i el seu insubornable compromís nacional al servei de Catalunya.

Presentació a Reus

L’emotiva presentació de Reus, a la qual el seu autor n’ha estat absent de manera obligada, ha estat compartida per persones amb les que Rull comparteix una bona amistat. S’ha convertit, en paraules del conseller Calvet,  en una reivindicació per l’amnistia dels presos.

Ha obert l’acte Carles Pellicer, alcalde de Reus, seguit de Trini Castro, directora  dels Serveis Territorials a Tarragona de Territori i Sostenibilitat,  Damià Calvet, actual conseller de Territori i Sostenibilitat i Meritxell Lluís, esposa del Conseller avui empresonat.

Paraules clau:

Notícies relacionades