Back to top

El president de Mas Vilanova denuncia que li han ratllat el cotxe

Tot just el mateix dia que l'associació de veïns del barri ha criticat l'actitut d'alguns pares i mares d'alumnes de l'escola Pare Manyanet que, al seu parer, col·lapsen el trànsit.
Valentín Rodríguez

El president de l'Associació de Veïns de Mas Vilanova de Reus denuncia que li han ratllat el cotxe. Tot plegat el mateix dia que l'entitat veïnal ha criticat la inacció de la Guàrdia Urbana davant el que consideren "caos circulatori" generat, dia rere dia, a l'entorn de l'escola Pare Manyanet. 

"Sensació d'impotència"

Valentí Rodrigúez, el president de l'associació, en un comunicat, explica que "resulta molt gratificant treballar pels teus veïns, malgrat el preu que de vegades hem de pagar". No vincul·la la bretolada a la denúncia, però sí que deix entreveure que ha estat una acció cosneqüència de la seva acció de protesta veïnal. "Aquesta tarda m'he trobat el cotxe ratllat de punta a punta. Estava estacionat a l'avinguda Castellers. No és la primera vegada". Afegeix que, més enllà de les tasques de reparació, el que li preocupa és "la sensació d'impotència". 

Cotxe

Les protestes del Pare Manyanet

Rodríguez assegurava aquest dimecres a Canal Reus que calia "diversificar la mobilitat a l'entorn del Pare Manyanet i crear nous accessos a l'escola". Tot plegat per evitar que continuïn produïnt-se embussos a la zona del carrer Pare Manyanet, que col·lapsa la sortida dels veïns de Mas Vilanova. 

No és la primera vegada que es denuncia l'incivisme dels conductors que acompanyen els seus fills a l'escola. La zona de càrrega i descàrrega d'alumnes, segons diuen els veïns, tampoc no funciona de forma satisfactòria, per bé que des de l'Ajuntament s'assegura que totes les zones -a excepció de la de l'Avinguda La Salle, on admeten que la morfologia de la via complica la circulació en hores punta- han tingut un bon resultat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades