Back to top

Presó per matar dues dones a la rotonda de Les Gavarres

Els fets es van produir el 3 de febrer de 2018 quan l'acusat va entrar a la rotonda a una velocitat de 117 km/h, quan el màxim permès és de 50 quilòmetres per hora. El cotxe va precipitar-se a l'A-7.

Quatre anys de presó pel conductor que va matar dues dones després de xocar a la rotonda de la T-11 a les Gavarres i caure amb el vehicle a l'A-7. Els fets es van produir el 3 de febrer de 2018 quan l'acusat va entrar a la rotonda a una velocitat de 117 km/h, quan el màxim permès és de 50 quilòmetres per hora.

A més, conduïa sota els efectes de l'alcohol amb un resultat d'entre 1,3 i 1,8 grams d'alcohol per litre. En la sentència de la magistrada del Jutjat Penal número 4 de Tarragona, la jutgessa el condemna pels delictes d'homicidi per imprudència greu, contra la seguretat viària per conducció temerària, per estar sota els efectes de l'alcohol i circular sense permís.

L'individu també haurà d'indemnitzar amb més de 347.000 euros les famílies de les víctimes en concepte de responsabilitat civil. Arran d'aquell accident, la rotonda de les Gavarres va protegir-se amb una xarxa de seguretat per evitar que cap vehicle pugui tornar a precipitar-se a l'autovia.

Paraules clau:

Notícies relacionades