Back to top

Presó provisional sense fiança per a l'acusada d'haver matat una àvia a Reus

La detinguda, cuidadora de la víctima, té causa oberta per un delicte d'homicidi dolós i un delicte continuat d'estafa.

Foto: Iván Compte

Presó provisional comunicada i sense fiança per a la presumpta autora de la mort violenta d'una dona de 85 anys el passat dimecres a Reus. Així ho ha acordat el magistrat del jutjat d'instrucció 1 de Reus, en funcions de guàrdia, que ha rebut la detinguda aquest divendres. La causa està oberta per un delicte d'homicidi dolós i delicte continuat d'estafa.

Va ser dijous quan la comitiva judicial, formada pel magistrat, la lletrada de l'administració de justícia i el forense, acompanyats del cos policial i en presència de la detinguda i el seu advocat, van dur a terme l'entrada i registre, i la inspecció ocular del domicili de la víctima.

El succés criminal

El succés es va desencadenar al voltant de dos quarts de dues de la matinada del passat dimecres quan els Mossos van rebre l'avís que en un domicili de Reus, situat al Camí Vell de Riudoms, hi havia una dona morta que, segons les primeres informacions, hauria patit una caiguda, i a conseqüència de la qual hauria resultat finada. Un cop al lloc, els mossos van comunicar els fets al jutjat de guàrdia i al metge forense.

Finalment, els investigadors van detenir la persona que convivia amb la víctima, la qual va donar l’avís als serveis d’emergència, com a presumpta autora de l'homicidi. Segons informen els agents, la detinguda, de 38 anys, era la cuidadora de la víctima.

Paraules clau:

Notícies relacionades