Back to top

A presó quatre dels detinguts a l'operació antidroga de La Sardana

Els Mossos d'Esquadra van detenir 12 persones i van realitzar cinc escorcolls en domicilis i en un local comercial. A tots se'ls investiga per un delicte contra la salut pública i un de pertinença a organització criminal.

Segons avança aquest dimarts el Diari Més, quatre de les persones detingudes en una operació el passat 9 de setembre han ingressat en presó provisional. Els Mossos d'Esquadra van desplegar un fort operatiu al barri de la Sardana de Reus, on es van detenir un total de 10 persones. L'endemà, la policia catalana es van detenir també dues persones més al carrer Sant Joan i també a l'avinguda Barcelona, al barri Gaudí. 

Durant l'operació es van escorcollar diversos domicilis que segons les investigacions s'utilitzaven com a narcopisos, és a dir, s'hi venia i s'hi consumia droga. La Guàrdia Urbana va donar reforç al desplegament de Mossos d'Esquadra tallant el trànsit i assistint els agents de la policia catalana .

A més de drogues, els agents també van trobar armes blanques i fins i tot una pistola elèctrica. Feia un any que s'havia iniciat la investigació que ha acabat amb 12 detinguts i que ja es dona per tancada. S'investiga els arrestats per un delicte contra la salut pública i pertinença a organització criminal. 

Paraules clau:

Notícies relacionades