Back to top

A presó per robar a Cambrils la nit del 17A

Un home ha estat condemnat a dos anys de presó per robar en un restaurant mentre aprofitava el caos generat per l'atemptat terrorista. Es va endur poc més de 600 euros.

La nit del 17 d'agost, després de l'atemptat, i aprofitant el caos que es va generar, un home va entrar en un restaurant per refugiar-se i va acabar robant-hi 645 euros. Aquest dilluns ha estat condemnat a dos anys de presó. Ell mateix ha reconegut els fets i ara haurà de retornar els diners. Hi ha un segon acusat que es troba ara mateix en crida i cerca. 

L'amo del restaurant va deixar que una trentena de persones entressin al seu local per refugiar-se dels atacs jihaidistes. Entre ells, els dos lladres. Un d'ells, que ja havia estat empresonat per altres robatoris, ha reconegut els fets aquest dilluns a l'Audiència Nacional, on ha eludit el judici que havia de començar. Ha estat condemnat a dos anys de presó i la sentència és ferma. L'altre individu no ha estat encara localitzat. 

Multireincidència

L'home és multireincident i ja havia estat a la presó per robar. Aquest ha estat un dels trets que s'ha tingut en compte a l'hora de dictar la sentència, que també recull l'atenuant de dilacions indegudes. 

Paraules clau:

Notícies relacionades