Back to top

A presó per robar a més de 10 cases de gent gran a Reus

L’arrestat es guanyava la confiança de la víctima i amb qualsevol pretext o excusa accedia al seu domicili.

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 5 d’abril a Tarragona (Tarragonès), un home de 55 anys com a presumpte autor d’onze delictes de furt i cinc entrades a habitatge aliè.Els agents van obrir una investigació a finals de 2021 arran d’un seguit de sostraccions de joies i altres efectes de valor en domicilis de persones d’avançada edat que normalment vivien soles.

En la majoria dels casos el lladre seguia el mateix modus operandi. L’arrestat es guanyava la confiança de la víctima i amb qualsevol pretext o excusa accedia al seu domicili. Un cop dins i mitjançant l’engany, localitzava el lloc on guardaven les joies o pertinences de valor i les sostreia.

Detingut pels mateixos fets

Es dona la circumstància que aquest home va ser detingut pels mateixos fets per la Unitat d’Investigació de Tarragona el passat 14 de març i en aquell cas també se li van atribuir onze delictes de furt i un robatori amb violència.Davant els diferents indicis incriminatoris, els investigadors van localitzar-lo a Tarragona on el van detenir pels onze furts comesos a Reus i els cinc delictes d’entrada en habitatge aliè.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials per delictes de la mateixa naturalesa, va passar a disposició judicial el passat dimecres i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Paraules clau:

Notícies relacionades