Back to top

A presó per vuit robatoris amb força a establiments de Reus

Es tracta d’un jove de 20 anys amb nombrosos antecedents policials i que es trobava en llibertat provisional des del mes de desembre de 2021

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Reus van detenir dimarts un home de 20 anys com a presumpte autor de vuit delictes de robatori amb força, tres d’ells en grau de temptativa.

La investigació policial va començar arran del primer fet, un robatori amb força comès el passat 12 de febrer en un bar del barri Mare Molas de Reus. El lladre va fer palanca a la porta de l’establiment per forçar-la. Un cop a dins va intentar sostreure els diners de la caixa però va haver de fugir sense aconseguir-ho perquè es va adonar que arribava al lloc una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus.

5 robatoris en un dia

L’endemà, el mateix autor va cometre cinc robatoris a establiments més, dos dels quals també van ser temptatives perquè no va arribar a sostreure res. Ara bé, en els cinc fets el modus operandi va ser el mateix. És a dir, forçament de la porta d’accés mitjançant palanca.

Durant la investigació policial, el detingut va cometre dos robatoris més a Reus, en aquest cas, el dia 26 de febrer. En total, vuit fets a establiments comercials dels barris Mare Molas, Pastoreta i al centre històric que van generar alarma entre els comerciants de la ciutat.

Nombrosos antecedents

Diverses gestions d’investigació van permetre identificar i detenir dimarts a la nit a Reus el presumpte autor. Es tractava d’un jove de 20 anys amb nombrosos antecedents policials per delictes contra el patrimoni i en llibertat provisional des del mes de desembre de 2021.

El detingut va passar ahir dijous a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Paraules clau:

Notícies relacionades