Back to top

Pressupostos aprovats amb esbroncada a l'oposició

Reus ja té pressupostos per aquest 2018. Així ho ha anunciat aquest matí l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer. El batlle ha estat molt dur amb l'oposició; els ha tractat d'irresponsables, de només escalfar la cadira per cobrar a final de mes i de no tenir voluntat de treballar per la ciutat.
carles pellicer

"Aquesta mitjanit ha acabat el termini d'un mes fixat per la normativa que regula les qüestions de confiança perquè els grups municipals de l'oposició presentin un candidat alternatiu. Els 16 regidors de l'oposició han estat incapaços, una altra vegada, de posar-se d'acord i per tant nosaltres hem guanyat la qüestió de confiança. En conseqüència Reus tindrà pressupostos".

Contundent amb l'oposició i satisfet amb el resultat. Així s'ha mostrat l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, aquest matí quan ha anunciat que ha acabat el termini perquè l'oposició presenti un candidat a l'alcaldia i que en conseqüència queden aprovats els pressupostos que el govern va proposar.

El batlle ha titllat d'irresponsable a l'oposició, especialment a la CUP qui l'abril de l'any passat, quan l'alcalde va decidir sotmetre's a la primera qüestió de confiança, va dir que presentaria una alternativa al govern actual. "La CUP té intenció de presentar una alternativa de govern real o només són paraules? Té la intenció de liderar i agafar les regnes de la ciutat o només és gesticulació?", s'ha preguntat l'alcalde.

Després d'assenyalar a la CUP s'ha dirigit a la resta d'oposició. "Només veuen les coses dolentes i no saben valorar les coses bones d'aquesta ciutat, ja no del govern, sinó de la ciutat en si. No assisteixen a res del que s'organitza a Reus perquè no els importa aquesta ciutat, només cobren a final de mes i esperen que des del govern els donem la feina feta", ha afegit.

Pellicer ha anat més enllà demanant a l'oposició que es replantegi la seva candidatura a les pròximes eleccions municipals perquè diu que, si ara no han volgut ser alcaldes, no té sentit que ho siguin després. A més els exigeix confiança absoluta amb el govern actual: "Davant d'aquesta evidència i aquesta falta de responsabilitat, cap regidor i grup municipal de l'oposició s'hauria d'atrevir a qüestionar la voluntat del govern de la ciutat de Reus".

Els pressupostos es publicaran en 3 dies al butlletí oficial de la província de Tarragona, després hi haurà 15 dies perquè l'oposició presenti al·legacions, en el cas que hi fossin en 5 dies més passarien pel ple. Les al·legacions només són de caràcter tècnic, això vol dir que, passi el que passi, els pressupostos quedaran aprovats durant els 10 primers dies d'abril.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades

Paraules clau: