Back to top

El preu del lloguer creix un 6,6% a Reus

El preu del lloguer a Reus ha augmentat un 6,6% respecte al 2017 i un 20% des del 2014. Aquest tipus d'habitatge s'ha convertit en l'opció més viable dels joves a l'hora d'independitzar-se i, actualment, 3 de cada 10 famílies viuen en pisos de lloguer.
Edificis de la ciutat

El Baix Camp compta amb prop de 4.000 habitatges de lloguer amb un preu mitjà de 450 euros al mes. Una xifra que ha anat creixent any rere any, especialment a Reus. Al 2018, el preu del lloguer ha estat fixat en 440 euros, amb la qual cosa ha experimentat una pujada d'un 6,6% respecte al 2017.

Cinc anys de crescuda constant

En qüestió de cinc anys, els preus no han parat de créixer. Concretament, entre un 15 i 20% si observem que el preu mitjà del 2014 era de 370 euros. Una situació que, segons les immobiliàries, ve causada, en gran part, per la forta demanda d'aquest tipus d'habitatge a la ciutat.

Gràfic del creixement del preu del lloguer a Reus en els últims cinc anys

3 de cada 10 famílies viuen en pisos de lloguer

Tot i la pujada de preus, el lloguer és l'opció més viable entre els joves amb ganes d'independitzar-se. Segons un estudi d'una immobiliària, el 56% dels joves actius al mercat busquen pisos de lloguer, el 24% només compra i el 20% estan en ambdós mercats. Un informe que subratlla la idea que la majoria de joves volen comprar o llogar habitatge però no poden  a causa del constant increment de preus.

Paraules clau:

Notícies relacionades